Αποδοχη των Cookies

Αποδοχη Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χρήση των cookies απενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις του περιηγητή σας. περισσότερες πληροφορίες

Η ΔΙΑΣΗΜΗ CHEF FUMIKO KONO ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΤΟ

από spot, 02/06/2023


Η ΔΙΑΣΗΜΗ CHEF FUMIKO KONO ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΤΟ, CONSULTANT CHEF ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT ΚΑΙ “ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ”, ΣTO COOKING EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…  ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΤΕΛΕΣ MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY



Η ΔΙΑΣΗΜΗ CHEF FUMIKO KONO ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΤΟ, CONSULTANT CHEF ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT ΚΑΙ “ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ”, ΣTO COOKING EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…  ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΤΕΛΕΣ MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY®!

Η Ελλάδα και η Ιαπωνία με τους κορυφαίους αντιπροσώπους τους δίνουν στις 09 Ιουνίου, 19:00,  ένα ρεσιτάλ innovative fusion κουζίνας στο Miraggio Thermal Spa Resort στην μαγευτική Χαλκιδική, στο Παλιούρι.

 

 

 

Από τη μια μεριά η διεθνώς αναγνωρισμένη Fumiko Kono (chef consultant for Japan Airlines, food producer, Journalist & Culinary creator) επίσημη Ambassador of Taste for the Global Gastronomy® 2023 με περγαμηνές στον χώρο της διεθνούς γαστρονομίας και βιβλιογραφία, μεταφέρει την αυθεντικότητα και το μοναδικό της στυλ με fusion γαλλικές και ιαπωνικές προσεγγίσεις υψηλής γαστρονομίας.

Από την άλλη, ο διακεκριμένος Chef Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με τον Executive Chef, Ζαχαρία Κοπρίδη, προσυπογράφουν τις  γεύσεις με την ξεχωριστή τους ματιά, μεταφέροντας την αυθεντική ελληνική σύγχρονη γαστρονομία στο πιάτο.

Οι Chef θα μας ταξιδέψουν μέσα από ένα μενού 8 πιάτων στο εστιατόριο Toroneo.

Θα υπάρχει επιπλέον και η επιλογή Pairing, η δυνατότητα δηλαδή να συνδυάσει κάποιος τα πιάτα των Chef με το κατάλληλο κάθε φορά ποτήρι κρασιού επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόλαυση.



ΜΕΝU

 

SOUP

Sea food cappuccino 

 

LANGOUSTINE

Caviar/ shallots / extra virgin olive oil 

 

CRAYFISH

Mango / avocado / confit tomatoes / yuzu

 

SCALLOPS 

Truffle / Orange / shisho

 

RED MULLET

Mushrooms / Jerusalém artichokes / carrot / tomato

 

CAKEPOP

Citrus / yuzu / ginger

 

YOGURT

Hibiscus / verbena / raspberry

 

COFFEE

Lemongrass / Madagascar vanilla



Τιμή κατ' άτομο 130€

Τιμή κατ' άτομο με Pairing 160€
*Απαιτείται κράτηση 

 

Συνεργασία Paros Way με την We4all

Η οργανωτική επιτροπή του "3rd Paros Way – Πολυϊα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9ου ΣΥΖΑΘΛΟΥ

Η «ΣΥΖΩΗ» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατό…

ΛΗΛΑΝΤΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2024 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙ…

Το επετειακό 10ο Lycabettus Run έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου 2025

Με ιδιαίτερη χαρά η Οργανωτική Επιτροπή της βραβε…